Bladblazers

Een bladblazer gebruik je om snel en efficiënt je tuin vrij te maken van bladeren. Sommige bladblazers zijn ook uitgerust met een zuigfunctie. Je kunt deze bladblazer/bladzuiger dan gebruiken om eerst de bladeren bij elkaar te blazen om ze vervolgens op te zuigen.

Als de bladblazer ook een zuigfunctie heeft, komen de opgezogen bladeren in een opvangzak die aan de bladblazer bevestigt is zodat je het de bladeren makkelijk in een bak of kliko kunt gooien. Meestal heeft een bladblazer met een zuigfunctie ook over een versnipperaar, deze versnipperaar zorgt ervoor dat de opgezogen bladeren en takjes klein worden versnipperd. Daardoor wordt de berg bladeren een stuk kleiner, wel zo fijn voor de afvalbak.

Elektrisch of benzine?
De keuze tussen een benzine aangedreven of elektrische bladblazer is afhankelijk van het gebruik.

Benzinemotor
Het voordeel van een benzinemotor is dat je altijd kan blijven blazen, als je genoeg benzine bij je hebt. De meeste professionele bladblazers met benzine motor zijn vaak iets krachtiger dan degene met een elektrische motor, hoewel de nieuwe machines van EGO er niet voor onder doen. Nadeel van de benzinemotor is dat deze meer herrie maakt en meer onderhoud nodig heeft dan een elektrische motor.

Elektrische motor
De voordelen van een elektrische bladblazer is dat deze minder herrie maakt en geen stank afgeeft, wel zo prettig als je ’s morgens vroeg je bladeren wilt blazen en geen overlast voor je buren wilt zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken of je nog voldoende benzine hebt. En de elektrische bladblazers hebben ook minder onderhoud nodig.

Informeer in de winkel welke bladblazer bij u past!

HO-VDE heeft nieuwe en gebruikte bladblazers op voorraad!

Contact

0318 – 750 253

Adres

Handelsonderneming VDE
De smalle zijde 76
3903 LR Veenendaal

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 -16:00

Buiten openingstijd op afspraak.

Neem contact met ons op