EGO – Zelfrijdende Grasmaaiers

WAT IS EEN ZELFRIJDENDE GRASMAAIER?

Het assortiment zelfrijdende grasmaaiers is ontworpen om het zware werk voor u te doen – de aandrijfmotor duwt de grasmaaier vooruit met uw begeleiding. Ze zijn geschikt voor gazons in alle soorten en maten en voor het maaien op grote, hellende en ongelijke tuinen stellen ze niet teleur.

EGO grasmaaiers zijn ontworpen met het oog op comfort. Terwijl onze kunststof maaidekken de grasmaaier lichter maken en makkelijker laten manoeuvreren, hebben we ook een stalen maaidek uitvoering voor wie liever een zwaardere grasmaaier heeft – de aandrijfmotor ondervindt hierbij geen problemen. Het kunststof maaidek manouvreert wel makkelijker dan een zwaarder stalen maaidek.

Ze hebben minder bewegende delen, dus minder trillingen – belangrijk als u een grote tuin heeft of vaak maait. Dankzij de borstelloze motor maken ze ook minder lawaai.

Al onze zelfrijdende grasmaaiers hebben een verstelbare handgreep en daardoor kan de opvangzak makkelijk en eenvoudig worden geleegd. Bovendien stoten ze geen schadelijke stoffen uit en zijn ze goedkoper in het gebruik dan vergelijkbare grasmaaiers met een verbrandingsmotor.

We zijn overtuigd dat u tevreden zult zijn, ze worden geleverd met uitstekende garantievoorwaarden.

DE KRACHT ACHTER ZELFRIJDENDE ACCU GRASMAAIERS

Alle modellen in het EGO assortiment zelfrijdende grasmaaiers worden aangedreven door een accu, wat betekent dat u overal in uw tuin kunt komen waar een grasmaaier met een verlengsnoer niet kan komen. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over de lengte van uw snoer, of dat u er per ongeluk het snoer beschadigd door de ronddraaiende messen. Elk model grasmaaier wordt geleverd met een accu en lader.

Onze unieke gepatenteerde 56V ARC Lithium™ accu’s bieden u het vermogen dat u nodig hebt om elke taak aan te pakken. Dankzij de Keep Cool™ Technologie blijven ze langdurig werken bij zwaar werk en gaan ze langer mee.

Ego-batterijen die de looptijden overtreffen voor snoeikless grasmaaiers met benzine en geven geen giftige emissies af.

Al onze accu’s zijn uitwisselbaar met het hele EGO assortiment – er is een accu voor elke tuinmachine en voor elke tuinklus. Naarmate het formaat van de accu’s toenemen, neemt ook de capaciteit, het vermogen en de autonomie toe.

EEN ZELFRIJDENDE GRASMAAIER VOOR ELKE TUIN

Ons assortiment is ontworpen om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen, van een klein tot een groot gazon. Elk model bevat essentiële functies en accessoires die het grasmaaien makkelijker maken en zorgen voor een professionele afwerking, zonder enige moeite.

Als voorbeeld, de kleine maar sterke EGO Power+ LM1702E-SP presteert geweldig als het gaat om opvangen, mulchen en achteruitworp. De grotere variant, de EGO Power+ LM1903E-SP navigeert moeiteloos door krappere ruimtes en maait erg dicht rondom bomen heen in middelgrote gazons.

De EGO Power+ LM2021E-SP is nog groter, met een maaibreedte van 50 cm, en is perfect voor grotere tuinen. Hij heeft 6 maaihoogtes en een opvangzak van 60 liter.

De grootste zelfrijdende grasmaaier in ons assortiment, de EGO Power+ LM2135E-SP, wordt geleverd met een 7,5Ah accu waarmee u tot wel 1000m² kunt maaien op één acculading; hij heeft een 70 liter opvangzak en een dubbel maaimes voor extra goede prestaties.

Contact

0318 – 750 253

Adres

Handelsonderneming VDE
De smalle zijde 76
3903 LR Veenendaal

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 -16:00

Buiten openingstijd op afspraak.

Neem contact met ons op