Onze Merken


logo-aspen Aspen Fuel Benelux
Machine start altijd en uw gezondheid is beschermd.Wist u dat na 1 uur grasmaaien met normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbenzine? Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten. Dit is niet alleen beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. U kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer u uw tuinmachine voor de winter opbergt. Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!
briggs-and-stratton Briggs and Stratton – Motor Snelco B.V.
Briggs & Stratton is de grootste fabrikant van benzinemotoren voor machines ter wereld.
castlegarden-logo Castelgarden
Castelgarden is een vooraanstaand Europees merk dat bekend staat om zijn zitmaaiers en gemotoriseerd tuinmateriaal van hoge kwaliteit.Castelgarden staat voor hoogwaardig en exclusief Italiaans design.
logo EGO Powerplus
EGO presenteert u vol trots de eerste lijn draadloos aangedreven tuingereedschap met hetzelfde vermogen en dezelfde prestaties als brandstofaandrijving maar zonder lawaai, gedoe en uitlaatgas. EGO heeft de afgelopen 10 jaar besteed aan research, ontwikkeling en perfectionering van het marktleidende draadloze assortiment met een duidelijk doel voor ogen: benzine- en kabelgebruikers tot EGO te keren.
euromlogo Euromac
De naam Euromac houdt in, Europese machines. Al komt tegenwoordig een groot gedeelte van ons assortiment uit Azië, de kwaliteit blijft Europees, altijd in orde!
gardena_logo Gardena
Gardena is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden, of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking.
GTM Professional GTM Professional
GTM staat voor Green Technology Machinery. GREEN duidt niet alleen op het marktsegment: de groene sector van tuin & park, maar ook op de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van onze producten. TECHNOLOGY is toegevoegd om kenbaar te maken dat het gaat om hoogwaardige technologische producten. GTM Professional is een uitgebreid programma technische producten voor het onderhoud van tuin & park. Gemotoriseerd- en handgereedschap van professionele kwaliteit voor elke tuinliefhebber. Daarnaast is er een programma van een aantal innovatieve en handige producten voor de houtbewerking en bouw.
Jonsered-logo Jonsered
50 jaar ervaring in o.a.: Kettingzagen, Trimmers, Bosmaaiers & Zitmaaiers.
Kramp-logo Kramp
Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.
mcculloch McCulloch
McCulloch heeft een indrukwekkende geschiedenis in het ontwerpen van krachtige en betrouwbare producten. De eerste stap werd in 1949 genomen bij de lancering van de eerste handgedragen kettingzaag. In de eerste decennia was de doelgroep voornamelijk professionele gebruikers. Het is pas in de jaren 70 dat consumenten tuinproducten het licht zagen.
 nilfisk-logo
Nilfisk
Nilfisk-ALTO is eigendom van Nilfisk-Advance A/S, één van de voornaamste fabrikanten van professionele schoonmaakapparatuur ter wereld, al meer dan 100 jaar.
Nilfisk levert kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers, stofzuigers en vloerreinigingsapparatuur aan landbouwbedrijven, autoproducenten, industriële ondernemingen en schoonmaakbedrijven.