Bladblazers


De herfst komt er aan, een bladblazer biedt uitkomst!1e7a06fd

Iedereen die regelmatig tuiniert weet dat de herfst het seizoen is met een overvloed aan bladeren. De bladblazer is dan dé hulp in uw tuin. Want wie wil er nu tegen een berg bladeren aan kijken. Met een bladblazer is het opruimen van de bladeren een snelle en gemakkelijke oplossing. De krachtige wind die bladblazers generen blazen bladeren en andere kleine objecten als takjes e.d. gemakkelijk op een hoop, waarna het makkelijk verwijderd kan worden. Bij Handelsonderneming VDE is er een ruime keuze aan bladblazers. We leveren bladblazers van de merken: McCulloch, Gardena, Jonsered en Castelgarden.

In plaats van bladblazers zijn er ook de bladblazers met een zuigfunctie. De ‘bladblazers’ worden dan wel bladzuigers genoemd. Hiermee worden de bladeren opgezogen, versnipperd en opgevangen in de daarvoor bestemde opvangzak. Het opvangen blad kan als compost gebruikt worden!

Type bladblazers:

  • Bladblazers met accu;
  • Benzine-aangedreven bladblazers;
  • Elektrische bladblazers met snoer.

Op zoek naar een bladblazer in Veenendaal? Handelsonderneming VDE biedt bladblazers en overige tuin-en parkmachines aan in Veendendaal op het industrieterrein Nijverkamp.

 

Bekijk ons aanbod nieuwe bladblazers hier!